• Maandag-vrijdag: 10:00 - 17:30
  • 085-4016586
  • info@top-uitje.nl

Pirates of the Biesbosch

Beleef een spannend avontuur in de prachtige natuur van de Biesbosch!

Navigeer met je team over het water en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water. De teams varen in kajuitboten, gewapend met een schatkaart en kompas door het natuurgebied van de Biesbosch. Ontcijfer de codes, los de raadsels op en kom stap voor stap dichterbij de schat. Met `Pirates of the Biesbosch` spelen jullie een meeslepend spel terwijl jullie kunnen genieten van een heerlijke dag op het water.

Team belevenis in de Biesbosch
We beginnen het uitje in het Bezoekerscentrum van de Biesbosch. Onder het genot van een welkomstdrankje krijgen jullie uitleg over het spel door onze spelleiders. Na de uitleg worden jullie door ons of door jullie zelf, opgedeeld in meerdere teams die het tegen elkaar op gaan nemen. Per team wordt er één kapitein gekozen, elk team heeft een eigen boot. De teams zullen naar verschillende punten in het natuurgebied van de Biesbosch varen en onderweg leuke opdrachten uitvoeren en echte breinbrekers moeten kraken.

Varen door de Biesbosch
Pirates of the Biesbosch is een uniek uitje specifiek ontwikkelt voor nationaal park De Biesbosch. Als gastheren van de Biesbosch zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste route dwars door dit natuurgebied. Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dit zorgt voor unieke flora en fauna. Deelnemers aan dit uitje genieten dus niet alleen van het spel, maar ook van de prachtige omgeving.

In welke plaatsen mogelijk

Dordrecht, Drimmelen,


Informatie aanvragen