• Maandag-Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • 085-4016586
  • info@top-uitje.nl

Biesbosch Winter Wonderland

Ga op avontuur in de Biesbosch en ontdek met je teamgenoten de wonderschone natuur van nationaal park de Biesbosch in winterse sferen.

Waar vrijwel alle boten op de kade staan, varen wij gewoon door. Het winterlandschap van de Biesbosch is prachtig en een echte aanrader. Het koude weer laat ons niet tegenhouden om een TOP-uitje voor u te organiseren.

Vanuit de haven in Drimmelen vertrekken jullie in teams verdeeld over meerdere boten richting natuurgebied de Biesbosch. Jullie worden op de gedeeltelijk overdekte kajuitboot opgewarmd door een straalkachel, waarbij jullie al varend genieten van een heerlijk glaasje gl├╝hwein.
De boot is opgesierd met verlichting, zodat bij iedereen het wintergevoel niet te onderdrukken valt. Onderweg krijgen jullie nog allerlei winterse opdrachten en op het eind van de vaarroute staan de spelleiders jullie op te wachten bij het kampvuur om te onthullen welk team de opdrachten het best heeft uitgevoerd. Uiteraard is er een prijs geheel in thema.

Laat u door het winter wonderland van de Biesbosch betoveren! Natuurlijk kunnen jullie na een heerlijke middag op het water nog nagenieten met een drankje of een hapje in een van de restaurants op locatie.

Leuk weetje: dit uitje is uniek in Nederland en wij zijn de enige aanbieders.

In welke plaasten mogelijk

Dordrecht, Drimmelen,


Informatie aanvragen