• Maandag-Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • 085-4016586
  • info@top-uitje.nl

De Mol op het Water

Dit is een knalhard spel dwars door De Biesbosch met unieke challenges en plotwendingen, waarbij de deelnemers elkaar geen moment uit het oog verliezen. Want... op elke boot zit een Mol!


Jullie krijgen onder het genot van een welkomstdrankje uitleg over het spel door onze ervaren spelleiders. Na deze uitleg worden jullie door ons of door jullie zelf, opgedeeld in meerdere samengestelde teams. Het lot bepaald wie in elk team De Mol is. Vervolgens schepen de teams in en varen zelf met motorboten de haven uit en de Amer op. Het spel is begonnen!

De teams gaan uitdagingen aan in de prachtige natuur van De Biesbosch. Meerdere opdrachten en uitdagingen zoals navigeren, GPS, breinkrakers, seinen en andere spelonderdelen maken dit een onvergetelijke ervaring.

De Mol gaat proberen om op slinkse wijze de opdrachten te laten mislukken, zonder daarbij door zijn/haar teamleden ontdekt te worden. Natuurlijk helpen wij De Mol om in zijn/haar opdracht te slagen. Aan het einde van het programma wordt duidelijk wie De Mol is en welk team terecht heeft gewonnen. Daar gaat nog een hele tijd over nagepraat worden!

In welke plaasten mogelijk

Dordrecht, Drimmelen,


Informatie aanvragen